To νέο degustation μενού του Simul «αγκαλιάζει» τη Μεσόγειο

simul-gastronomic-situ

Κόκκινο λάχανο σχάρας με μαστέλο Χίου, φουντούκι και ρόδι

ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το degustation menu του SIMUL gastronomic situ, Rock the Gourmet, που τόσο αγαπήθηκε αλλάζει γεύσεις και διάθεση για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του Νίκου Θωμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Νέο degustation μενού, Rock the Gourmet, που φιλοξενεί ένα πειραγμένο μοσχαρίσιο πλευρό και ανατρέπει την παραδοσιακή γεύση του cheesecake μας περιμένει στο SIMUL gastronomic situ, με γεύσεις που αναδύουν θάλασσα της Μεσογείου.

Με βάση τα υλικά της εποχής και την έμπνευση της παγκόσμιας γευστικής κουλτούρας, το Simul είναι ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης.

Ριζότο με μελάνι σουπιάς, βασιλικό καβούρι και τσορίθο

Το νέο μενού γευσιγνωσίας, Rock the Gourmet, όπως φανερώνει και ο τίτλος περιλαμβάνει έξι νέες γεύσεις που ανατρέπουν την καθιερωμένη φύση του gourmet και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, στην τιμή των €40/άτομο. Μέσα από αυτό ο σεφ Νίκος Θωμάς φροντίζει να μας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του SIMUL με γεύσεις όπως Carpaccio καραβίδας με κουνουπίδι και αρωματικό βούτυρο καφέ, Κόκκινο λάχανο σχάρας με μαστέλο Χίου, φουντούκι και ρόδι, Ριζότο με μελάνι σουπιάς, βασιλικό καβούρι και τσορίθο, Μοσχαρίσιο πλευρό με μελιτζάνα, πράσινο σιτάρι και γιαούρτι, Sorbet λεμόνι- Θυμάρι με γλυκό του κουταλιού ελιά και βρώμη και... Σαν cheesecake με καμένη λευκή σοκολάτα και μύρτιλα.

Κι όλα αυτά πάντα με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα την εποχή, με φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας.

Info
Simul Gastronomic Situ
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι 210 7224737
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00–24:00, Κυριακή κλειστά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017