Γεύσεις από την κοιλάδα του Chianti στο Sale e Pepe

sale-e-peppe-peppe
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα χρειαστεί να πάτε μέχρι το Κολωνάκι, αλλά από εκεί το Sale e Pepe σας έχει ετοιμάσει ένα γευστικό ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία με το μενού του Classico del Chianti.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Με φίνες γεύσεις, εμπνευσμένες από τη διάσημη περιοχή της Βορείου Ιταλίας, Chianti, θα σας υποδεχτεί το εστιατόριο Sale e Pepe στο Κολωνάκι σε ένα μενού 4 πιάτων, το Classico Del Chianti, για ασυναγώνιστη γεύση και ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Στο μενού έχετε τη δυνατότητα επιλογής γεύσεων στο πρώτο πιάτο, στο κυρίως πιάτο, αλλά και στο επιδόρπιο και σας προσφέρεται στην τιμή των €35/άτομο με ένα ποτήρι κρασί, καθημερινά εκτός Σαββάτου.

Κι αν θέλετε να μάθετε τι σας περιμένει, να σας πούμε ότι το ταξίδι στη γεύση ξεκινά με Minestrone Francescano, δηλαδή σούπα λαχανικών με όσπρια, σιτάρι, ρύζι και άγρια μανιτάρια, το οποίο διαδέχεται η επιλογή ανάμεσα σε Pappardelle με ραγού από πάπια & μανιτάρια ή Tortelli γεμιστά με γλυκιά gorgonzola και αχλάδια με φρέσκο βούτυρο, καρύδια και ρόκα. Ακολουθεί το κυρίως πιάτο, με επιλογή από Scaloppa από μοσχάρι Black Angus με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο και ρόκα ή ψάρι ημέρας all'acqua pazza με τοματίνια, κάπαρη και μαϊντανό.

Το Menu Classico Del Chianti ολοκληρώνει γλυκά το επιδόρπιο της επιλογής σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε σπιτικό παγωτό βανίλια με καραμελώμενα πικάντικα σύκα ή fondant σοκολάτας με σορμπέ πορτοκαλιού.

Φυσικά, το μενού Classico del Chianti συνοδεύει ένα ποτήρι Chianti Classico DOCG 2013 του εξαιρετικού οινοποιείου Castello di Querceto ή Soave Classico Roccolo Grassi La Broia 2012, από την πολυβραβευμένη κάβα του εστιατορίου, για να πιείτε στην υγειά σας.

Info
Sale & Pepe, Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102, ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30 Δευτέρα κλειστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017