Ταξίδι στην Ταϊλάνδη με τα Street Food and Tunes

street-food-tunes-thai
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Αυτή η Κυριακή θα έχει άρωμα Ταϊλάνδης που θα έρχεται από το Buba Bistrot Exotique της Κηφισιάς, σε άλλο ένα event των Street Food and Tunes.

Πριν περίπου ένα χρόνο, τα Street Food and Tunes του debop.gr βρέθηκαν στο στέκι του πολυπράγμονα Κωνσταντίνου Ζουγανέλη aka General Conzou, το Buba Bistrot Exotique, σε μια γιορτή που κανείς δεν λησμόνησε. Αυτή την Κυριακή, την πρώτη του Μάρτη (5/3), ανηφορίζουν και πάλι στην Κηφισιά στο ίδιο στέκι, όπου από τις 13:00 το μεσημέρι κι ως αργά το βράδυ, το νεοκλασικό της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά κι ο «μαγικός» εσωτερικός κήπος του θα πλημμυρίσουν εξωτικές γεύσεις και μουσικές, παρασύροντάς τους πάντες σε ένα πάρτι χωρίς σταματημό!

Σε αυτό το πάρτι, το μενού θα είναι, όπως πάντα λαχταριστό και θα περιλαμβάνει:

Kai Lapo soup: σούπα με μίγμα ταϊλανδέζικων μπαχαρικών, χοιρινή πανσέτα, noodles και αυγό (€6)

Som Tam salad: σαλάτα με καρότο, φρέσκα φασολάκια, ντοματίνια και σος από τάμαριν (€5)

Spring Rolls: τηγανιτά ανοιξιάτικα ρολά με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα τσίλι (€4)

Steamed Buns: ψωμάκια στον ατμό με τραγανή πάπια, χόισιν σος, πίκλες και φρέσκο κρεμμύδι (€4)

Chicken Teriyaki: καλαμάκια κοτόπουλου στη σχάρα μαριναρισμένα σε σάλτσα τεριγιάκι (€5)

Khao Soi: σπιτικό κάρυ από την Chiang Mai με κοτόπουλο και τραγανά νουντλς (€7)

Stir Fry Beef: μοσχάρι στο Wok με Λαχανικά και Σάλτσα με Καρύδα και Τσίλι (€7)

Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με Black Jack: Jack Daniels’s No7, lime, ginger beer και Jack Honey Smash: Jack Daniels Honey, lime, φλούδα πορτοκαλιού. Στα decks θα ανέβει η κυρία Amanouza για να μεταφέρει ποπ και ασιατική retro μαγεία με 40s και 50s μελωδίες, από τα cha-cha του Xavier Cugat μέχρι τα oriental rock n’ roll των 60s, ενώ ο General Conzou ετοιμάζει live μουσικές συναντήσεις που... αρνείται να αποκαλύψει!

Όπως πάντα, το Jack Daniels θα είναι εκεί με πολλά δώρα και διαγωνισμούς, ενώ η Knorr Asia, συμβάλλει με τα υλικά της στο μενού και συνοδεύει ιδανικά τα ποτά μας με chips γαρίδας.

Αν θέλετε να έρθετε δωρεάν στο Street Food and Tunes στην Κηφισιά, κάντε download την εφαρμογή υπηρεσιών taxi UBER και θα έχετε δώρο από το deBop.gr μέχρι €20 για την πρώτη σας μετακίνηση χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEBOPGR.

Info
Thai Sunday by Street Food and Tunes
Buba Bistrot Exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
Κυριακή 5 Μαρτίου, από τις 13.00