insta-moment/insta-comment: Φάγαμε στο Ergon Agora, το new age μπακάλικο της Θεσσαλονίκης

ergon-agora-insta-ss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ένα σχόλιο στη στιγμή για το «Ergon Agora» στην Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, που τώρα «εξάγει» ντελικατέσεν ελληνική κουζίνα σε Λονδίνο και Σιγκαπούρη.

Mε έκταση 1.000 τετραγωμικών μέτρων, εκεί που παλιά στεγαζόταν ο κινηματογράφος «Ριβολί», δεσπόζει εδώ και δύο χρόνια το «Ergon Αγορά», το flagship κατάστημα της διάσημης αλυσίδας new age «μπακάλικων».

A post shared by clickatlife.gr (@clickatlifegr) on

Στο περίφημο μεζεδο-παντοπωλείο της Παύλου Μελά -τη ναυαρχίδα της οικογένειας Δούζη-, θα βρεις από ψιλικά, καφέ και αρτοποιήματα μέχρι κρέας, ψάρια και είδη μαναβικής. Η επιτυχημένη αλυσίδα μετρά ήδη εννέα καταστήματα εντός και εκτός συνόρων (με καταστήματα σε Λονδίνο, Βρυξέλες και προσεχώς στη Σιγκαπούρη), έχοντας ξετρελάνει τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες με το κομψό, βιομηχανικό ύφος της, τα φρέσκα προϊόντα αλλά και τις λαχταριστές λιχουδιές της, που αναδύουν άρωμα Ελλάδας. 

Εμείς δοκιμάσαμε τα περίφημα πιάτα του και εντυπωσιαστήκαμε το δίχως άλλο. Ειδικά το μπουγιουρντί, με φέτα και γραβιέρα, δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε! -  ✏/📷: @soso_kanel