Goût de France για τρίτη χρονιά με συμμετοχή 65 ελληνικών εστιατορίων

gout-de-france Pierre Monetta
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στις 21 Μαρτίου 2017 το Goût de France διοργανώνεται ξανά για να γιορτάσει τη γαλλική κουζίνα, με 2000 σεφ, 2000 μενού, 2000 εστιατόρια στις 5 ηπείρους.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, το Goût de France αποτελεί ένα δείπνο για τον εορτασμό της γαλλικής κουζίνας σε όλο τον κόσμο, μιας κουζίνας ζωντανής, ανοικτής και καινοτόμας, που παραμένει πιστή στις αξίες της: μοίρασμα, τέρψη, σεβασμός στην καλή διατροφή και τον πλανήτη.

Η Ελλάδα αποτελεί τρίτη χώρα στο κόσμο σε αριθμό συμμετοχών, με 65 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και 65 Έλληνες σεφ να γιορτάζουν τη γαλλική κουζίνα, που σημαίνει ότι στις 21/3, 65 εστιατόρια σε 15 πόλεις της Ελλάδας στρώνουν τραπέζι αλά γαλλικά και ετοιμάζουν μενού εμπνευσμένα από τη γαλλική γαστρονομία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος παρουσιάζεται σημαντική αύξηση των ελληνικών εστιατορίων που συμμετέχουν στην εκδήλωση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (15 εστιατόρια το 2015 και 21 εστιατόρια το 2016).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πάνω από 100 Γάλλοι παραγωγοί θα παρουσιάσουν προϊόντα gourmet απ’όλες τις περιοχές της Γαλλίας κατά τη διάρκεια μιας ειδικής βραδιάς γευσιγνωσίας που θα διοργανωθεί  στις 20 Μαρτίου στη Πρεσβεία της Γαλλίας (είσοδος μόνο με πρόσκληση).

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τα μενού των εστιατορίων.

Bon Appétit!

Info
www.goodfrance.com