Πού θα πιείτε άφθονη Guinness με αφορμή το St. Patrick's

mpira-agios-patrikios
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το Σαββατοκύριακο αυτό προβλέπεται «βουτηγμένο» στην μπίρα και ειδικά στην ιρλανδική Guinness, αφού αυτή είναι και η αυθεντική πρωταγωνίστρια στην ιρλανδική αυτή γιορτή. Δείτε πού να γιορτάσετε σε όλη την Αθήνα, αν είστε… γερά ποτήρια!

Η Ημέρα του Αγίου Πατρίκιου είναι μα μεγάλη ιρλανδική γιορτή, με πολλή μπίρα, γλέντι και χορό. Οι Ιρλανδοί σε διάφορα μέρη του κόσμου γιορτάζουν τον προστάτη άγιο και φωτιστή της Ιρλανδίας και οι υπόλοιποι έχουν στα χέρια τους μια καλή ευκαιρία να γιορτάσουν με άφθονη μπίρα, την ιρλανδική κουλτούρα.

Από τις 17 μέχρι τις 19 Μαρτίου, η Guinness γεμίζει τα ποτήρια όλων όσων θέλουν να γιορτάσουν το St. Patrick’s σε επιλεγμένα μαγαζιά σε όλη τη χώρα.

Όσον αφορά την Αθήνα, στο St. Patrick’s Weekend συμμετέχουν πλήθος μαγαζιών, από μπιραρίες και café bar, μέχρι εστιατόρια, όπως η ιρλανδική pub Ο’Connell’s στον Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 79), το Σχεδία café-bar στην Αργυρούπολη (Γερουλάνου Μαρίνου 105), το My Hood (Πανόρμου 16), το Athens Sports Bar (Βεΐκου 3Α, Κουκάκι), The Wilbury (Λ. Κηφισίας 238, Κηφισιά), το Beer Academy (Καρελλά 45, Χαλάνδρι), η Εν Αιθρία (Βρυούλων 4, Νέα Φιλαδέλφεια), το Molly Malone’s Irish Pub (Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα), το Άρωμα Πλατείας (25ης Μαρτίου 19, Πλατεία Νέας Σμύρνης), το Le Roi (Αγίας Παρασκευής 126), το Superfly Café (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι), Heima Restaurant (Αγησιλάου 30, Πετρούπολη), το Καφεοίνο (Γαβριηλίδου 8, Άνω Πατήσια) και πολλά άλλα που θα βρείτε εδώ.