Το Sushi Bar τις Κυριακές έχει ανοιξιάτικες εκπτώσεις

sushi-bar

Το περίφημο sushi burger

ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Μέχρι να φύγει η Άνοιξη, το the Sushi Bar βάζει στόχο να τρώνε οι πάντες σούσι, αφού για τις επόμενες 10 Κυριακές κάνει… εκπτώσεις.

Αποτέλεσε το μέρος που μύησε τους Αθηναίους στο sushi και με τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας ανοίγει τα «βαριά χαρτιά» του καταλόγου του με 120 πιάτα να ομαδοποιούνται ανά είδος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά είδη σούσι κάθε Κυριακή μέχρι τις 28/5, με έκπτωση 20%.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Η πρώτη Κυριακή ξεκίνησε στις 19/3 με τα πρωτοποριακά Sushi bar burgers και συνεχίζει με sashimi, nigiri, temaki, gunkan nigiri, νηστίσιμα με καλαμάρι, γαρίδες και χταπόδι και πολλά άλλα, μέχρι να μας κάνει τους απόλυτους sushi expert.

Συγκεκριμένα, από εδώ και πέρα οι Κυριακές μας θα είναι οι εξής:

26/3 White fish & Tuna Sashimi
Φιλέτα από ωμά ολόφρεσκα λευκά ψάρια και τόνο, φιλεταρισμένα με δεξιοτεχνία από τον Sushi Master του the Sushi bar.  

2/4 Temaki Sunday – make your own!
Δοκιμάζετε παραλλαγή όλων των ρολών (maki) του καταλόγου (100+) σε χορταστικό χωνάκι από φύκι/γλυκιά ομελέτα/rice paper ή φτιάχνετε το δικό σας με τα υλικά που θα επιλέξετε.

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού & wasabi μέχρι γαρίδες «ντυμένες» με crispy noodles.

23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες με φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & επιλεγμένα θαλασσινά.

30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών πάνω σε ρύζι).

7/5 Sake d​rinks​ Sunday
Δοκιμάζετε ποικιλία από Sake και πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας).

14/5 Salmon skin & tempura maki Sunday
Maki (ρολά) με δέρμα σολομού (με “crispy αίσθηση”) & maki με γαρίδα tempura (τηγανιτή γαρίδα σε Japanese style κουρκούτι).

sake teriyake temaki

21/5 «Chef’​s specials»​ Sunday
Όλα τα signature πιάτα του the Sushi bar. Θα απολαύσετε κυρίως τα sashimi με τις ξεχωριστές sauce του the Sushi bar. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα Mediterranean και ό,τι άλλο σας προτείνει ο Sushi Master.

28/5 Gunkan nigiri Sunday
Τα γνωστά nigiri γίνονται Gunkan παίρνοντας το όνομά τους από το σχήμα βάρκας που σχηματίζει το φύκι (gunkan στα Ιαπωνικά σημαίνει βάρκα). Η γέμισή τους είναι παραδοσιακά το ρύζι και στην κορυφή τους ψάρια, θαλασσινά & λαχανικά.

Εκτός από τη soya sauce που πάντα συνοδεύει το sushi, ζήτήστε τη home made sauce και το φρέσκο ginger που πικλάρεται στο the Sushi bar.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο The Sushi Bar εδώ.

Info
Κάθε Κυριακή έως τις 28/5, 12.30-00.30 στα the Sushi bar Νέου Ψυχικού (Γ. Βλάχου 38) 210 67 29 333-4 & Παγκρατίου (Στίλπωνος 2, Πλατεία Βαρνάβα), 210 75 24 354, κρατήσεις απαραίτητες.