To Sale e Pepe μπορεί να κάνει τους πάντες να νηστέψουν

sale-e-peppe-peppe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Με ένα τέτοιο νηστίσιμο μενού, θα μπορούσαμε να νηστεύουμε μέχρι το καλοκαίρι…

Για τις ημέρες αυτές που η νηστεία αποτελεί στόχο ή πράξη για πολλούς, το εστιατόριο Sale E Pepe στο Κολωνάκι προσφέρει ένα νέο μενού γεμάτο νηστίσιμες γευστικές απολαύσεις με άρωμα θάλασσας, όπως τις εμπνεύστηκε ο σεφ Ivan Ottaviani. Το Menu di Quaresima θα κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν στην Αθήνα και μπορείτε να το απολαύσετε μέχρι και 31 Μαρτίου, αφού από τον Απρίλιο το αγαπημένο εστιατόριο θα μεταφέρει τους γευστικούς του πειρασμούς και πάλι στη Μύκονο!

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Συγκεκριμένα, το νηστίσιμο μενού αποτελείται από τέσσερα πιάτα, τρία από τα οποία συνοδεύονται με εκλεκτά κρασιά από την πολυβραβευμένη κάβα του εστιατορίου και προσφέρεται στην τιμή των €35/άτομο.

Το semifreddo λεμόνι

Πρώτο πιάτο είναι το minestra από σκληρό σιτάρι, με βιολογικά ελληνικά μανιτάρια shiitake, μύδια και soffiato από βασιλικά χτένια, το οποίο συνοδεύεται από ένα ποτήρι Prosecco Di Conegliano Superiore Matiù. Επόμενο νηστίσιμο πιάτο είναι οι φρέσκες γαρίδες σε κρούστα ψωμιού ολικής αλέσεως με σάλτσα από ντοματίνια κονκασέ, σέλερι και καυτερή πιπεριά, τις οποίες συνοδεύει άριστα ο οίνος «Συνοδεία 2016 Τέχνη Αλυπίας». Η συνέχεια περιλαμβάνει πεντανόστιμα pappardelle χειροποίητα με μπρόκολο, ντοματίνια και mozzarella βουβαλίσια. Το μενού ολοκληρώνεται γλυκά με επιδόρπιο σπιτικό semifreddo λεμόνι με σάλτσα εσπεριδοειδών και ένα ποτήρι Samos Doux 2004.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Info
Sale & Pepe
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102.