Ένα… Four Hands Dinner μαγειρεύεται στο SIMUL

simul-gastronomic-situ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Νίκος Θωμάς και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπλέκουν τις δημιουργικές τους ανησυχίες και τα… χέρια τους σε ένα ιδιαίτερο δείπνο αυτή την Πέμπτη.

Πέρα από τις όμορφες συνεργασίες υπάρχουν και οι όμορφες φιλίες. Με αυτή τη βάση, στο Simul ετοιμάζεται κάτι όμορφο για όλους μας αυτή την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Συγκεκριμένα, o Νίκος Θωμάς και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μπλέξουν τις δημιουργικές τους ανησυχίες και θα μαγειρέψουν δημιουργώντας ένα μενού 6 πιάτων στην τιμή των 50€/άτομο.

Στο μενού θα βρείτε καλαμάρι Bloody Mary (καλαμάρι σχάρας, καπνιστός ζωμός ντομάτας, ψητή σελινόριζα), σπαράγγια στο χώμα (υφές από σπαράγγια, χώμα από χαρούπι, γκοργκοντζόλα), ραβιόλα με μανιτάρια και αυγό (μανιτάρια σιτάκε, τραγανό αυγό, μοσχολέμονο), μάγουλα με μαϊντανό (μάγουλα pata negra σε κενό αέρος, πουρές και τσιπς από ρίζα μαϊντανού, coulis από τα φύλλα μαϊντανού), τυριά (φέτα με τρούφα, γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και λιναρόσπορο, κατσικίσιο Άνδρου με μαστίχα, μαρμελάδα μήλο, αχλάδι, τσίλι), εκμέκ (κανταΐφι, κρέμα Βανίλια, κρέμα και παγωτό φιστίκι).

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Κι όλα αυτά πάντα καμωμένα με φρέσκα υλικά και έμπνευση… επί 2! Simul, άλλωστε, σημαίνει «Μαζί»!

Info
Simul
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
210 7224737
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00–24:00 ~ Κυριακή κλειστά