S.Pellegrino Young Chef 2018: η ώρα των νέων σεφ είναι τώρα!

s-pellegrino-young-chef
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Για τρίτη φορά, ο ανανεωμένος, ο διεθνής διαγωνισμός επιστρέφει για να αναδείξει τα ανερχόμενα ταλέντα από το χώρο της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Ο διεθνής διαγωνισμός S.Pellegrino Young Chef 2018, που θα αναδείξει για άλλη μια φορά ανερχόμενα ταλέντα από το χώρο της γαστρονομίας, είναι σε εξέλιξη και έχει ήδη προσεγγίσει το ενδιαφέρον νέων chef από όλο τον κόσμο. Οι αιτήσεις, αποκλειστικά για chef ηλικίας έως και 30 ετών, συνεχίζονται μέσω της διεύθυνσης www.sanpellegrino.com και θα ολοκληρωθούν στις 30 Απριλίου 2017, γι’ αυτό όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, πρέπει να το πράξουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Ο νέος διαγωνισμός περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες που παρέχουν στους συμμετέχοντες ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να παρουσιάσουν και να ισχυροποιήσουν τις δεξιότητες τους, κερδίζοντας παράλληλα σημαντική προβολή. Έχει πλέον διάρκεια 18 μήνες, με το επόμενο στάδιο να ξεκινά το 2017 και να ολοκληρώνεται το 2018. Ο επόμενος χρόνος θα περιλαμβάνει αρχικά τους προκριματικούς και τους τοπικούς διαγωνισμούς και στη συνέχεια, τον Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018 όπου οι φιναλίστ θα διαγωνισθούν για τον τίτλο του S.Pellegrino Young Chef 2018. Η διευρυμένη διάρκεια του διαγωνισμού θα δώσει στον κάθε συμμετέχοντα περισσότερο χρόνο για να συνεργαστεί με τον Chef Μέντορα που θα του ανατεθεί, να τελειοποιήσει το δικό του πιάτο κατατεθέν, καθώς και να εξελίξει τις ικανότητες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για του τελικούς.

Οι νικητές του διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef αποκτούν την εξαιρετική ευκαιρία για παγκόσμια προβολή και αξιοσημείωτη επαγγελματική προώθηση, καθώς επίσης και την ευκαιρία για να συμμετέχουν σε διάφορες, εντός και εκτός του Διαγωνισμού, ετήσιες εκδηλώσεις του S. Pellegrino παγκοσμίως. «Είναι μεγάλη τιμή να ανακηρύσσεσαι ο S.Pellegrino Young Chef 2016», δήλωσε ο περσινός νικητής Mitch Lienhard, από τις ΗΠΑ. «Η συνολική εμπειρία μού έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων για την επίδραση του τίτλου στην καριέρα μου. Ανυπομονώ, μέσα από τη συνεργασία μου με το S.Pellegrino, να συνεχίσω την προσπάθεια για την ανάδειξη νέων γαστρονομικών ταλέντων από όλο τον κόσμο και να λειτουργήσω ως μέντορας σε μελλοντικούς διαγωνιζόμενους».

Με στόχο να διευρυνθεί το εύρος και η πρόσβαση στην αναζήτηση νέων ταλέντων, έχει προστεθεί στο διαγωνισμό μια νέα περιφέρεια, η Κεντρική Αμερική-Καραϊβική, με τις διαγωνιζόμενες περιοχές από όλα τα σημεία του πλανήτη να είναι συνολικά 21 [Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία-Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία-Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο-Ιρλανδία, Ρωσία/Χώρες Βαλτικής (πρώην-Σοβιετική Ένωση), Σκανδιναβία/Βαλτική (Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία, Δανία), Ανατολική Ευρώπη, BeNeLux, Χώρες Μεσογείου (Τουρκία/Ισραήλ/Μάλτα/Ελλάδα/Κύπρος), ΗΠΑ, Καναδάς, Αφρική/Μέση Ανατολή, Κεντρική Αμερική/Καραϊβική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός (Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία/ Νησιά του Ειρηνικού), Κίνα, Ιαπωνία, Βόρειο-ανατολική Ασία (Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Φιλιππίνες), Νότιο-ανατολική Ασία (Ινδία, Σρι Λάνκα, Μιανμάρ, Ταϊλάνδη, Λάος, Βιετνάμ, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Καμπότζη και Μαλδίβες]. Επίσης, οι συμμετοχές γίνονται πλέον στα αγγλικά, στα ισπανικά, στα κινέζικα (Mandarin), στα γαλλικά και στα ιταλικά. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να καταλαβαίνουν και να μιλούν αγγλικά, καθώς είναι η επίσημη γλώσσα του διαγωνισμού.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Οι υποβολές συμμετοχής στον S.Pellegrino Young Chef 2018 ξεκίνησαν την 1η Φεβρουαρίου 2017 και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 30η Απριλίου 2017, μέσω της σελίδας Sanpellegrino.com που λειτουργεί ως ο νέος ψηφιακός κόμβος-το hub του διαγωνισμού. Η πλατφόρμα FineDiningLovers.com -το online περιοδικό για τους λάτρεις του καλού φαγητού σε όλο τον κόσμο που φέρει την υπογραφή του S.Pellegrino και Acqua Panna- έχει ορισθεί ως ο επίσημος media χορηγός του διαγωνισμού.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Στη φάση της ηλεκτρονικής αίτησης κάθε νέος chef από όλο τον κόσμο θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση, καθώς και το πιάτο που φέρει την υπογραφή του. Οι chef που δηλώνουν συμμετοχή δεν θα πρέπει να ξεπερνούν την ηλικία των 30 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο επαγγελματικής προϋπηρεσίας σε εστιατόριο ως chefs, sous chefs ή chefs de partie. Η πλήρης λίστα με όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Info
www.sanpellegrino.com