Το Napolitivo «διηγείται» ιστορίες ιταλικού κρασιού τις Παρασκευές

napolitivo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Γνωρίστε κορυφαία ιταλικά οινοποιεία, δοκιμάστε τις πιο δημοφιλείς ετικέτες τους και απολαύστε ένα ταξίδι οινογνωσίας σε συνδυασμό με ιταλικές γευστικές προτάσεις, όλα στο πλαίσιο των Storie Del Vino by Napolitivo, στο All Day Pizza Bar της Μαρίνας Φλοίσβου.

Ιταλικός αέρας φυσά τις Παρασκευές, με τα Storie del Vino του Napolitivo, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της οινογνωσίας από τον Sommelier που θα σας παρουσιάσει τα κρασιά της κάθε βραδιάς.
 

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!


Το επόμενο Storie del Vino θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/4 στις 20:00 με μοναδική θέα την Μαρίνα Φλοίσβου, όπου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μερικά από τα μοναδικά κρασιά του κτήματος PRA. Ο Graziano Prà έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αμπελουργία και στην οινοποίηση, στα αρχαία μαύρα χώματα της Monteforte d'Alpone στην αμπελουργική ζώνη στο Veneto, στην καρδιά της περιοχής DOC Soave Classico. Ασυμβίβαστος στην αναζήτησή του για την ποιότητα, δημιούργησε κρασιά που χαρακτηρίζονται για την φινέτσα και την κομψότητα, με διακριτική παρουσία των μετάλλων.

Ο Graziano Prà, θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πολύ λίγους παραγωγούς κρασιού παγκόσμιας κλάσης και η φιλοσοφία του οίκου βασίζεται στο «να είσαι αληθινός στη γη» και να συμπεριφέρεσαι στα αμπέλια με αγάπη, σεμνότητα και προσοχή.

Τα κρασιά που θα συμπεριληφθούν στο Storie Del Vino είναι:

- Pra, Otto Soave Classico

- Pra, Valpolicella Superiore DOC Morandina

- Pra, Valpolicella Superiore DOC Morandina Ripasso

- Vinicola Tombacco, Serenissima, Prosecco Extra Dry

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο [email protected] μέχρι σήμερα, 5/4/17, για να κλείσετε τη θέση σας. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 14€/ανά άτομο το οποίο συμπεριλαμβάνει την οινογνωσία των 4 ετικετών με την επεξήγηση του Sommelier, δοκιμή 4 ετικετών (κρασιών), ποικιλία ορεκτικών.

Info
Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
210 9840112