Το «Μπουκιά και Συχώριο» πάει (και) Μαρούσι

mamalakis
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η αλυσίδα, πλέον καταστημάτων με τη σπιτική κουζίνα του Ηλία Μαμαλάκη μετράει άλλον έναν χώρο στο Μαρούσι, έτσι ώστε οι νόστιμες γεύσεις του να μοιραστούν σε όλη την πόλη.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαμε επισκεφτεί το νέο Μπουκιά και Συχώριο του Κολωνακίου και είχαμε εντυπωσιαστεί από το πόσο σπιτική και με άρωμα μαμάς είναι η κουζίνα του Ηλία Μαμαλάκη. Πλέον, το κατάστημα του Κολωνακίου ανήκει στην… «παλιά σειρά» και η νέα προσθήκη στην αλυσίδα καταστημάτων είναι το Μπουκιά και Συχώριο που άνοιξε στο Μαρούσι.

Όπως όλα τα καταστήματα, έτσι κι αυτό θα ακολουθήσει την ίδια νόστιμη συνταγή, αξιοποιώντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά που καταφτάνουν καθημερινά στο μαγαζί, φρέσκο κρέας και κοτόπουλο από σταθερούς προμηθευτές, διατηρώντας ταυτόχρονα τον οικολογικό χαρακτήρα, που ξεκίνησαν τα μαγαζιά της μικρής αυτής αλυσίδας.

Η διαφορά είναι ότι εκτός από takeaway και delivery, το Μουκιά και Συχώριο του Αμαρουσίου έχει και το καθιστικό του, για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να φτάσουν στο σπίτι για να απολαύσουν τις νοστιμιές του.

Info
Μπουκιά και Συχώριο
Λ.Κηφισίας 22 (Είσοδος από Αιγιαλείας 30), Μαρούσι
210 6893444