Η Αθήνα ετοιμάζεται για τους πρώτους Οινικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

oinikoi-olumpiakoi-agones
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την Άνοιξη, η Αθήνα θα δώσει για άλλη μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στο κρασί, αναδεικνύοντας και προωθώντας κρασιά και διοργανώνοντας διαγωνισμούς οίνου και αποσταγμάτων.

Στο τέλος Μαΐου, μερικές ανάσες πριν την έλευση του καλοκαιριού, η Αθήνα θα γίνει σημείο συνάντησης των καλύτερων παραγωγών οίνων και αποσταγμάτων στον κόσμο μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την ανάδειξη και προώθηση των κρασιών και των αποσταγμάτων.

Συγκεκριμένα, στις 27-29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι πρώτοι Οινικοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν οίνοι, ειδικοί οίνοι και τα αποστάγματα αμπελοοινικής προέλευσης που παράγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας προέλευσής τους.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Οι Διαγωνισμοί θα απονείμουν τα βραβεία Wine & Spirits Olymp Awards για τις κατηγορίες Ποιότητας οίνων και αποσταγμάτων και Συσκευασίας οίνων και αποσταγμάτων, ενώ στόχος είναι η γνωριμία με τις ελληνικές και ξένες ποικιλίες σταφυλιών και η προβολή και προώθηση κρασιών και αποσταγμάτων.

Ξεκινούν την πορεία τους μέσα στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες του χώρου ώστε να πετύχουν την παρουσίαση του πλούτου της παραγωγής οίνων και αποσταγμάτων, την ανάδειξη νέων προϊόντων, την διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων, την επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας.

Παράλληλα, οι Διαγωνισμοί θέλουν να συμβάλλουν στην ευρύτερη αποδοχή του οίνου και των αποσταγμάτων στο καταναλωτικό κοινό με την ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων οίνου, προβάλλοντας την οινική παιδεία.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κατεβάζοντας την αίτηση, συμπληρώνοντας με κεφαλαία γράμματα και στέλνοντάς την πίσω υπογεγραμμένη, μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας, στο [email protected]. Το κόστος συμμετοχής είναι 180 ευρώ + ΦΠΑ = 223,2 ευρώ και περιλαμβάνει συμμετοχή μέχρι 4 προϊόντα π.χ. λευκό κρασί, κόκκινο κρασί, ροζέ κρασί, αφρώδες κρασί. Από το 5ο προϊόν και μετά, το κόστος είναι 50 ευρώ/προϊόν) -6 τεμ φιάλες 500ml ή 750ml

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Συσκευασίας, κατεβάστε την αίτηση συμπληρώνοντας με κεφαλαία γράμματα και στέλνοντάς την πίσω υπογεγραμμένη, μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας, στο [email protected]. Το κόστος συμμετοχής είναι και πάλι 180 ευρώ + ΦΠΑ = 223,2 ευρώ και περιλαμβάνει συμμετοχή μέχρι 4 προϊόντα π.χ. λευκό κρασί, κόκκινο κρασί, ροζέ κρασί, αφρώδες κρασί. Από το 5ο προϊόν και μετά, το κόστος είναι 50 ευρώ/προϊόν) -4 τεμ. φιάλες 500ml ή 750ml -3 τεμ. ετικέτες ή εκτύπωση ετικέτας σε υψηλή ανάλυση.

Info
Οινικοί Ολυμπιακοί Αγώνες
στις 27-29 Μαΐου στο Divani Caravel Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2