Ραντεβού για 5η φορά με το Φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017

festibal-ellada-giorti-geuseis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι καλύτεροι μικροί παραγωγοί της Ελλάδας καταφτάνουν στην Τεχνόπολη, σε μια γευστική ανοιξιάτικη γιορτή που πλησιάζει.

Το Φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις ετοιμάζεται να αναστατώσει για 5η φορά την πόλη, αποτελώντας μιας πολυεπίπεδη εκδήλωση, με κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Πώς το καταφέρνει αυτό; Συγκεντρώνοντας τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Με σύνθημα «Δοκίμασε, αγόρασε, διασκέδασε!», το φεστιβάλ που διοργανώνει το Αθηνόραμα, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, με το γνωστό του χαρακτήρα που παραπέμπει σε μια ευρύτερη γιορτή στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα.

Γευσιγνωσίες, ελληνικά κρασιά, μπίρες μικροζυθοποιίας, βότανα, καφέδες, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, τυριά και αλλαντικά είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα βρει κάποιος στο φεστιβάλ, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν η μουσική, τα μαγειρέματα, τα θεατρικά happenings, οι εικαστικές παρεμβάσεις και πολλές ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις.

Info
Φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017
Τεχνόπολη, Γκάζι
5-7 Μαΐου