Το Dai due amici φτιάχνει το τέλειο μενού για δύο

dai-due-amici GEORGE DREPANIOTIS
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο στο Χαλάνδρι μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε το μενού που έχει ετοιμάσει για εμάς με το ιδανικό κρασί, στις share2pair βραδιές που ετοιμάζει.

Στο Dai due amici βρεθήκαμε μέσα στο χειμώνα και απολαύσαμε πραγματικά τόσο τη φιλική του ατμόσφαιρα, όσο και τα προσεγμένα πιάτα του, τα οποία ήταν άκρως εμπνευσμένα και γευστικά.

Κάτι μας λέει, όμως, ότι θα το επισκεφτούμε ξανά σύντομα, για να απολαύσουμε το share2pair μενού του κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ένα μενού για 2 άτομα που περιλαμβάνει ορεκτικό, ζυμαρικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, με τη συνοδεία κρασιού 75ml/άτομο για κάθε πιάτο.

Το κρασί επιλέγεται από το dai due amici και για να πάρετε μια ιδέα να σας πούμε ότι ανάμεσα στα πιάτα θα βρείτε orichiette με γαρίδες και κολοκυθάκι σβησμένα με sambuca με τη συνοδεία ροζέ οίνου από το Κτήμα Θυμιόπουλου και bisteka από μαύρο χοίρο με πουρέ σελινόριζας και γρασαρισμένη σάλτσα σόγιας με ερυθρό οίνο από το οινοποιείο Castellare di Castellina.

Στην τιμή περιλαμβάνεται εμφιαλωμένο νερό και ψωμί και είναι ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά ένα γεύμα ιταλικής κουζίνας, που διαφέρει πολύ από τα καθιερωμένα.

Info
Dai due amici
Αγίου Γεωργίου 28, Χαλάνδρι
21 68009600
Share2pair κάθε Τρίτη και Πέμπτη 50€/2 άτομα