Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ρόλο… ραδιοφωνικού παραγωγού

delivorias
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Συνεχίζοντας τις «Νύχτες Ραδιοφώνου», ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο Κόκκινο και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δίνουν για μια νύχτα τον ρόλο του… ραδιοφωνικού παραγωγού στον Φοίβο Δεληβοριά, την Δευτέρα 7 Απριλίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, σαν άλλος ραδιοφωνικός παραγωγός, αναλαμβάνει τον ρόλο να μας συστήσει νέους καλλιτέχνες, μέσα σε μια βραδιά, τη Δευτέρα 7 Απριλίου.

Το Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα μετατραπεί σε στούντιο, όπου ο Φοίβος θα δώσει τον λόγο σε νέους καλλιτέχνες. Αυτή τη βραδιά θα γνωρίσουμε τους Nefeli Walking Undercover, Egg Hell και Melentini.

Η Νεφέλη Λιούτα δημιουργεί τη μουσική της με το όνομα Nefeli Walking Undercover, ανακατεύοντας τον ήχο από φυσικά όργανα με αυτόν από αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας. Το συγκρότημα των Egg Hell δημιουργήθηκε το 2007 και αγαπά την ακουστική φόλκ, την ψυχεδελική ποπ, αλλά και την ηλεκτρονική μουσική. Τέλος, η Melentini έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με μουσική και στίχους δικούς της, έχει δουλέψει στο θέατρο και ως ηθοποιός και ως μουσικός, συνέθεσε μουσική για την ταινία του Βασίλη Καλαμάκη «Μαθήματα Οδήγησης» και εργάζεται  ως δασκάλα πιάνου και αρμονίου σε ωδεία.

Στις επόμενες «Νύχτες Ραδιοφώνου», τον ρόλο του παραγωγού θα αναλάβουν ο Κωστής Μαραβέγιας, η Δήμητρα Γαλάνη και οι Last Drive.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ζωντανά από τον σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ την επιμέλεια έχει αναλάβει ο Μάκης Μηλάτος. Το αποτέλεσμα από όλες οι «Νύχτες Ραδιοφώνου» θα αποτυπωθεί σε βινύλιο.

Πληροφορίες: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, 210 3418 550,  στις 9 μ.μ., είσοδος 7€.