5 τραγούδια για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη

spring-music
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι κοντά μας -επιτέλους, αν και με μικρά σκαμπανεβάσματα- και ο καλύτερος τρόπος να την υποδεχτούμε είναι… μετά μουσικής.

«Happy»-Pharrell Williams

Ένα από τα τραγούδια της χρονιάς, με το πιο feelgood και εθιστικό ρεφρέν που έχουμε ακούσει μετά το «Get Lucky», στο οποίο επίσης συμμετείχε ο μάλλον πιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή Williams. Τυχαίο; Δε νομίζουμε.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube

«Nightcall»-London Grammar

Μπορεί να το γνωρίσαμε από τον Kavinsky για το soundtrack της ταινίας «Drive», αλλά η πρόσφατη διασκευή των Βρετανών είναι απλά καταπληκτική.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube

«Beautiful Day»- U2

Οι υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες πρέπει να συνοδεύονται από το ξεχωριστό αυτό τραγούδι των Ιρλανδών, που ταιριάζει γάντι με την αναγέννηση της φύσης.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube

«The 59th Street Bridge Song»- Simon & Garfunkel

Όμορφο, κλασικό και ανεβαστικό, είναι σίγουρο ότι θα κάνει ένα τεράστιο χαμόγελο να σχηματιστεί στο πρόσωπο σας και να σας ετοιμάσει για τη νέα εποχή.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube

«Ray of Light»-Madonna

Η βασίλισσα της pop δε θα μπορούσε να λείπει, με ένα από τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας της, σε παραγωγή William Orbit, που μας κάνει να θέλουμε να χορέψουμε και να ετοιμαστούμε για την έλευση του καλοκαιριού.

Ακούστε το τραγούδι στο Youtube

Ροζίνα Αράπη