«Δυνατές» προσθήκες στο En Lefko Festival 2014

grammatik

Grammatik

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Με μερικά ακόμα ονόματα εμπλουτίζεται το line up του φετινού En Lefko festival 2014, δίπλα σε Boy George και Nick Waterhouse που έχουν ήδη ανακοινωθεί πριν μερικές μέρες.

Το En Lefko festival 2014 θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων και το line up του μέχρι ώρας διαμορφώνεται ως εξής: στις 20/6 θα εμφανιστούν live οι Simple Minds, Karuan & Band, Mike Simonetti (Italians Do It Better), Bottin και Egg Hell, ενώ στις 21/6 οι Boy George, Gramatik, Nick Waterhouse, Aeroplane και Alex Gopher.

Δίπλα στα δυνατά ονόματα του Boy George και του Nick Waterhouse προτίθενται και άλλα πολύ δυνατά χαρτιά. Ο αγαπημένος μας Gramatik, που απολαμβάνει τελευταία ένα έντονο παγκόσμιο hype γύρω από το όνομά του, μας έχει χαρίσει εξαιρετικές μελωδίες με έναν συνδυασμό από blues του '50 και του '60, Dubstep και ηλεκτρονικού ήχου. 

Ο Karuan έγινε πολύ γνωστός με τα κομμάτια του «Chocolate Distance (Hypnotized)» και «Reflections of a Poem». Αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα και τώρα έρχεται με 5μελή μπάντα στο En Lefko Festival 2014. Η μουσική του έχει «ντύσει» πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ και είναι ένα μίγμα pop, freestyle electronica και ανατολίτικων μελωδιών.

Alex Gopher

Ο Alex Gopher, στυλοβάτης της γαλλικής house, μετρά σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτές με τους Daft Punk και Air, ενώ το τραγούδι του «The Child» έχει γίνει πια «κλασικό» στα ελληνικά ραδιόφωνα.

O Mike Simonetti, μουσικός, dj, παραγωγός και ιδρυτής δυο εκ των σημαντικότερων ανεξάρτητων label (Italians Do It Better) θα έχει κι αυτός μια θέση στο line up του φετινού En Lefko Festival, για να φέρει την underground disco της Νέας Υόρκης στην Αθήνα.

Τέλος, ο Ιταλός dj και παραγωγός Bottin με μουσικές επηρεασμένες κυρίως από την ηλεκτρονική, disco και χορευτική μουσική, έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Lucio Dalla και τον Sergio Caputo κι έχει βρεθεί σε μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου. Τώρα έρχεται και στην Αθήνα.

Πληροφορίες:  Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 20 και 21/6, μονοήμερα εισιτήρια από 28 ευρώ, διήμερα εισιτήρια από 55 ευρώ, μονοήμερα εισιτήρια στο ταμείο 38 ευρώ. Προπώληση από Public, Ιανός, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, καταστήματα Seven Spots, Τεχνόπολις, www.viva.gr, www.public.gr.