6 μοναδικές cameo εμφανίσεις θρυλικών ροκ σταρ...

keith-richards
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Με άλλα λόγια, 6 αγαπημένοι μουσικοί καλλιτέχνες σε σύντομα και αναπάντεχα περάσματα από ταινίες ή βίντεο κλιπ άλλων.

Οι φαν έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν επί σκηνής και να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Ίσως γι’ αυτό να είναι όμως και τόσο ξεχωριστές, οι μικρές τους εμφανίσεις σε στιγμές που κανείς δεν το περιμένει.

O Keith Richards στους Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του Κόσμου

Ο Johnny Depp έχει πει ότι «ξεσήκωσε» το στυλ συμπεριφοράς και ομιλίας από τον κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards, οπότε ήταν φυσικό να προσκαλέσουν και τον ίδιο για μια σύντομη εμφάνιση. Πράγματι, ο Richards έπαιξε τον Captain Teague, τον πατέρα του Jack Sparrow, ρόλο για τον οποίο κέρδισε το Best Celebrity Cameo Award στο Spike Horror Awards το 2007.

Ο  Alice Cooper στο  Wayne’s World

O Alice Cooper είναι ο βασιλιάς των cameo εμφανίσεων, αλλά το πέρασμά του από το Wayne’s World, κατά τη διάρκεια του οποίου αφηγείται την ιστορία του Milwaukee, είναι απλώς απολαυστικό. Ψάξτε τον και στο Prince of Darkness, στο Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, αλλά και πιο πρόσφατα στο Dark Shadows.

Ο Bruce Springsteen στο High Fidelity

Αν είσαι εμμονικός με τη μουσική και έχεις προβλήματα με τις σχέσεις σου, τι καλύτερο από το να καλέσεις το «Αφεντικό» για να γίνει η φωνή της συνείδησής σου και να σε καθοδηγήσει καθώς ανατρέχεις από σχέση σε σχέση για να δεις τι λάθη έχεις κάνει; Αυτό βέβαια, προϋποθέτει να είσαι και τόσο τυχερός, όσο ο John Cusack στο High Fidelity.

O Sting στο Quadrophenia

Ο Sting ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι κατά τη δεκαετία του ’80 και είχε παίξει σε αρκετές ταινίες, όμως η καλύτερη cameo εμφάνισή του ήταν στο Quadrophenia των The Who – εμφάνιση από την οποία είδαμε και το χορευτικό του ταλέντο. Αν θέλετε να δείτε τον Sting σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ψάξτε το Dune, το The Bride, το Brimstone and Treacle και τις Δύο Καπνισμένες Κάννες.

Ο Flea των Red Hot Chili Peppers στο Επιστροφή στο Μέλλον 2 και 3

Ο μπασίστας των Red Hot μπορεί να είναι σαν κινηματογραφικός ήρωας από μόνος του, αλλά έχει επίσης εμφανιστεί σαν Douglas J. Needles στο Επιστροφή στο Μέλλον 2 και 3, σε δύο διαφορετικές εκδοχές μάλιστα. Στο 2 ήταν ένας ηλικιωμένος τύπος, ο οποίος προσπαθούσε να πείσει το Michael J. Fox να συμμετάσχει σε μια ύποπτη επιχειρηματική συμφωνία, ενώ στο 3 θύμιζε περισσότερο τον εαυτό του, αφού προσπαθούσε να πείσει τον Fox να κάνουν κόντρες με τ’ αυτοκίνητά τους – κίνηση ματ για το μέλλον του πρωταγωνιστή.

Ο Ozzy Osbourne στο Little Nicky

Ο Ozzy ήταν μια αγαπημένη ροκ – μέταλ φιγούρα, ακόμα και πριν ή παρά το ριάλιτι «The Osbournes», οπότε δεν είναι περίεργο που ο Adam Sandler του είχε ζητήσει να κάνει ένα πέρασμα από την κωμωδία του «Little Nicky». Ο Sandler παίζει έναν από τους γιους του Σατανά, ο οποίος ζητά από τον Ozzy να σώσουν μαζί τον κόσμο από μια κολασμένη μοίρα.