Δεν βάζουν τέλος οι AC/DC

acdc-2
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Παρά τις φήμες που ήθελαν το γνωστό γκρουπ να «ρίχνει αυλαία», λόγω ασθένειας του ιδρυτικού μέλους και δεύτερου κιθαρίστα του, Μalcolm Young, οι AC/DC συνεχίζουν ενεργά.

Μετά από δύο ημέρες προβληματισμού σχετικά με το μουσικό μέλλον των AC/DC, οι ίδιοι έδωσαν τέλος στη φημολογία και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται ως γκρουπ, αλλά ο Malcolm Young θα «κάνει ένα διάλειμμα» εξαιτίας της ασθένειάς του.

Η επίσημη δήλωση του γκρουπ ανέβηκε στην ιστοσελίδα του αναφέροντας «Μετά από 40 χρόνια αφιερωμένα στους AC/DC, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ Malcolm Young θα κάνει ένα διάλειμμα μακριά από τη μπάντα εξαιτίας της ασθένειάς του. Ο Malcolm θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους λάτρεις του γκρουπ για την απεριόριστη αγάπη τους και υποστήριξη. Μετά από αυτό το συμβάν, οι AC/DC θα ήθελα να ζητήσουν να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή του Μalcolm και της οικογένειάς του. Η μπάντα θα συνεχίσει να δημιουργεί μουσική».

Ο frontman Brian Johnson ανέφερε σε δηλώσεις του στη Daily Mail «Σίγουρα θα είμαστε μαζί τον Μάιο στο Βανκούβερ. Θα πιάσουμε τις κιθάρες μας και θα δούμε αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα. Αν βγει κάτι, θα ηχογραφήσουμε ξανά».

Σχετικά με τον Μalcolm συμπλήρωσε «Ένα από τα αγόρια περνά μια εξουθενωτική ασθένεια αλλά δε θέλω να πω πολλά για αυτό. Είναι πολύ περήφανος άνθρωπος».