1000 Mods «Vultures» Release Party @ An Club

1000-mods
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το εγχώριο συγκρότημα που μέσα σε λίγο καιρό έχει καταφέρει να έχει ένα αξιοζήλευτο fan base, παρουσίασε ζωντανά το νέο του album σε μια βραδιά στο Αn Club, που θα μας μείνει αξέχαστη.

Η έναρξη της βραδιάς ήρθε με τους Cellar Dogs, μια νέα και πολλά υποσχόμενη stoner rock μπάντα. Ζέσταναν με τον κατάλληλο τρόπο την ατμόσφαιρα, καθώς το An γέμιζε ασφυκτικά από κόσμο.

Τη σκυτάλη πήραν οι drone/doom metallers Automaton. Για κάποιον που δεν τους είχε ξανακούσει αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη, με τα απόκοσμα φωνητικά και τον βαρύ τους ήχο. Παρουσίασαν το EP τους «Echoes of Mount Ida» και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αλλά η ώρα είχε πια έρθει, για το «Χιλιομόδι» να ανέβει επί σκηνής και να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να δημιουργήσει χαμό! Πολύ ορεξάτοι, ανέβηκαν στη σκηνή  εν μέσω επιφημιών, από τον κόσμο που ανυπομονούσε να ζήσει στιγμές πραγματικού rock n’ roll. Και το συγκρότημα δεν είχε κανέναν λόγο να τους αφήσει παραπονεμένους.

Από το δεύτερό τους full length album, ξεχώρισαν τα «Claws», «Low»  και «Road To Burn». Δεν παρέλειψαν να αφιερώσουν χρόνο και σε παλιότερες στιγμές, όπως  τον ύμνο «Desert Side of Your Mind» και τα πρώτα stagediving συμπλήρωναν την εικόνα του απόλυτου ηχητικού και οπτικού χάους που εκτυλλισόταν μπροστά στα μάτια μας. 

Λιποθυμίες, ζέστη, headbanging, μπύρες να εκτοξεύονται και οι 1000 Mods να «τα σπάνε» από σκηνής με τα λατρεμένα “ «El Rollito» και «Vidage». Με το «Boor» έβαλαν τέλος στο ολοκαύτωμα, αφήνοντας ένα κοινό εξαντλημένο από το ανελέητο χτύπημα και σπρώξιμο αλλά πάρα πολύ ευτυχισμένο.

Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν για αυτό το συγκρότημα, που έστησε ένα πάρτυ απείρως διασκεδαστικό και έντονο. Μπράβο τους για τα απίστευτα κομμάτια τους, την επικοινωνία τους με το κοινό και την καθηλωτική τους παρουσία.

Ροζίνα Αράπη