Το Rockwave Festival επιστρέφει…

rockwave
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Το Rockwave Festival κλείνει 19 χρόνια και το γιορτάζει στο TerraVibe Park με δύο μέρες και δύο σκηνές με πάνω από 40 καλλιτέχνες.

Συγκροτήματα,  ερμηνευτές, παραγωγοί , djς και τραγουδοποιοί από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής  θα συνυπάρξουν σε ένα χαρμάνι ήχων και εναλλαγών. 

Η πολυσυλλεκτικότητα του φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα σε άτομα διαφορετικών μουσικών πεποιθήσεων να παρευρεθούν στο TerraVibe, όπου θα παρελάσουν τα rocking blues του Eric Burdon, το θεαματικό show του Woodkid, το americana rock των Calexico, οι νοσταλγικές επιτυχίες των Godfathers, το hip hop των Active Member, DJs διεθνούς φήμης όπως ο Timo Maas, μπάντες της ελληνικής σκηνής και δύο «δικοί μας» καλλιτέχνες που συγκεντρώνουν ετερόκλητο κοινό, ο Γιάννης Χαρούλης και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Αναλυτικά το line up πειρλαμβάνει: την Παρασκευή 11 Ιουλίου τους Active Member, Νικήτα Κλιντ Moriginal & Fleck, Rodney P & Dj Skitz, Razastarr, Βαβυλώνα, Ταφ Λάθος, Noova Groova, Ground Zero, Στιχοπλοκές, Normatraxx Sound System, Timo Maas, Roni Size  Mc Youngman, Eric Burdon. The Godfathers, Vic, Beggars Blues Diary, το Σάββατο 12 Ιουλίου τους Γιάννη Χαρούλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Greeklish Babylon, Booka Shade, Woodkid, Calexico, Little Barrie Chinese Basement.

Πληροφορίες: 11 και 12 Ιουλίου, TerraVibe Park, Μαλακάσα, www.rockwavefestival.gr, είσοδος 20€.