Δύο τσέλο κάνουν στάση στην Τεχνόπολη

2cellos
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Οι 2Cellos με τα δύο τσέλο τους, θα βάλουν φωτιά σήμερα στην Τεχνόπολη και θα ξεσηκώσουν το κοινό, με τις ανατρεπτικές διασκευές που έχουν κάνει σε πασίγνωστα τραγούδια.

Οι 2Cellos ή αλλιώς ο Luka Šulić και ο Stjepan Hauser από την Κροατία, αν και μετρούν μόλις 4 χρόνια ύπαρξης, έχουν ήδη καταφέρει να θεωρούνται το πιο εκρηκτικό μουσικό δίδυμο παγκοσμίως.

Έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως είναι οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael, ο Sir Elton John και ο Steve Vai και έχουν εμφανιστεί στο επιτυχημένο αμερικανικό τηλεοπτικό μιούζικαλ «Glee».

Στη μουσική τους, η ροκ συναντά την κλασική και ο ηλεκτρισμός τα ακουστικά όργανα, σε μια απροσδόκητη playlist που ξεκινά από το «Smooth Criminal» του Michael Jackson και το «With Or Without You» των U2, για να καταλήξει στο «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana, το «Thunderstruck» των AC-DC και το «We Found Love» της Rihanna.

Τη συναυλία τους στην Τεχνόπολη θα ανοίξουν οι δικοί μας Minor Project μαζί με τους Nouveau Sextet -6 κορυφαίους Έλληνες σολίστες. Μαζί θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια.

Πληροφορίες: Τεχνόπολις, Πειραιώς 100 & Περσεφόνης, Γκάζι, στις 9 μ.μ., είσοδος 25 και 35€.