Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη απόψε στο Κατράκειο

arbanitaki-protopsalti-arvanitaki-prwtopsalti
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μεταφέρουν την επιτυχημένη τους συνεργασία σε open air θεατράκια και κάνουν μια στάση στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, σήμερα 16 Ιουλίου.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους τον χειμώνα που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι δύο ερμηνεύτριες συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν, κάνοντας στάσεις σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέροντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, θα ερμηνεύσουν πολλά αγαπημένα τους τραγούδια.

Στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας θα παρουσιάσουν τα ωραιότερα τραγούδια τους σε μια μοναδική συναυλία που διοργανώνει η Ακτ - ειν, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της.

Η Ακτ - ειν είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση με σκοπό την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στην απασχόληση ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι], μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων.

Πληροφορίες: Κατράκειο Θέατρο, Πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια, 210 4278289, είσοδος 15€, στις 9 μ.μ.