Ο Τζόνι πήρε την κιθάρα του

johnny-depp
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο 51 ετών Ντεπ έπαιξε με τους Aerosmith στη συναυλία τους στο Μάνσφιλντ.

Ο ιρλανδικής, γερμανικής και ινδιάνικης (Τσερόκι) καταγωγής ηθοποιός Τζόνι Ντεπ ήταν το σημείο αναφοράς στη συναυλία των Aerosmith στο Μάνσφιλντ της Μασαχουσέτης, αφού ανέβηκε στη σκηνή και συνόδεψε το συγκρότημα παίζοντας κιθάρα στο τραγούδι «Train Kept A-Rollin».

«Και τώρα θα έρθει στη σκηνή ο καλός μου φίλος, ο κ. Τζόνι Ντεπ» φώναξε ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, με το πλήθος να παραληρεί όταν ο δημοφιλής ηθοποιός, φορώντας καπέλο, σκούρο πουκάμισο και τζιν, χάρισε στο κοινό ένα εκτεταμένο σόλο με την κιθάρα του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51 ετών Ντεπ έπαιξε με τους Aerosmith, αφού είχε συνεργαστεί μαζί τους στην στούντιο ηχογράφηση του «Freedom Fighter», το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο 15ο άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο «Music From Another Dimension». Επίσης, τον Αύγουστο του 2012 είχε τζαμάρει μαζί τους στη συναυλία τους στο εμβληματικό Hollywood Bowl.

Ο Ντεπ, του οποίου η αγάπη για τη μουσική είναι γνωστή, εμφανίζεται συχνά σε συναυλίες διάσημων κι αγαπημένων του μουσικών, χωρίς να το ανακοινώνει και να το διαφημίζει χρησιμοποιώντας το ως διαφημιστικό κόλπο.

Στις συμμετοχές του σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών συμπεριλαμβάνονται: η πρόσφατη εμφάνισή του με τον Γουίλι Νέλσον (τραγούδησαν τα «On the Road Again» και «Crazy»), πριν δύο χρόνια με το συγκρότημα των Black Keys στα MTV Movie Awards (τους συνόδευσε με την κιθάρα του στα «Lonely Boy» και «Gold on the Ceiling»), με τον Μέριλιν Μάνσον στα βραβεία Revolver Golden Gods Awards (συνόδευσε με την κιθάρα τον Μάνσον στη διασκευή «You're So Vain» της Κάρλι Σάιμον, και με τον Άλις Κούπερ στο Λος Άντζελες (συμμετείχε στην παρουσίαση μια ηλεκτρικής παραλλαγής του «Break on Through To the Other Side» των Doors και στο «Revolution» των Beatles).

naftemporiki.gr