Η εκδοχή της Marianne Faithfull για τον θάνατο του Jim Morrisson

marianne-faithfull
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Η διάσημη τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο πρώην αγαπημένος της σκότωσε τον frontman των Doors, Jim Morrisson.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό MOJO, η Faithfull δηλώνει ότι ο πρώην εραστής της και έμπορος ηρωίνης, Jean de Breteuil, κρύβεται πίσω από τον θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή και μάλιστα χαρακτηρίζει τον θάνατό του ως ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε επισκεφτεί το Παρίσι και μια μέρα ο De Breteuil επισκέφτηκε το διαμέρισμα του Morrisson, ενώ η ίδια μετά από κατανάλωση βαρβιτουρικών, έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και βυθίστηκε σε ύπνο. 

Όταν γύρισε, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, o De Breteuil είχε σκοτώσει τον τραγουδιστή. «Ένιωθα ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Έτσι πήρα μερικά χάπια και δεν ήμουν εκεί. Εκείνος πήγε να δει τον Morrisson και τον σκότωσε. Σίγουρα ήταν ατύχημα, κάποιο δυνατό χτύπημα που απέβη μοιραίο. Αλλά όλοι όσοι συνδέονται με τον φόνο αυτού του άτυχου είναι τώρα νεκροί. Εκτός από εμένα», δηλώνει στη συνέντευξή της. 

Η Faithfull έκανε επίσης δηλώσεις για τον θάνατο της Amy Winehouse, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια, αισθανόταν πολύ άσχημα απέναντι της, γιατί γνώριζε το μέγεθος της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά. Όπως λέει, το μόνο που ήθελε ήταν να ταρακουνήσει την νεαρή τραγουδίστρια και να την βοηθήσει, αλλά το τέλος την πρόλαβε.

Εκτός από τις μακάβριες δηλώσεις, η Faithfull αναμένεται να μας απασχολήσει σύντομα και με το νέο της album, “Give My Love To London”, το οποίο θα περιλαμβάνει συνθέσεις των Nick Cave, Roger Waters και Anna Calvi και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.