Η “Βασίλισσα του βιολιού” Vanessa Mae επιστρέφει στο Ηρώδειο

vanessa-mae
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Με ένα μοναδικό show εφ’όλης της ύλης, η Vanessa Mae επιστρέφει κάτω από την Ακρόπολη, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

Η Vanessa Mae είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν μοναδική αδυναμία στη χώρα μας κι επιστρέφει την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, για μια συναυλία εφ'όλης της ύλης.

Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η μουσική της Mae σε συνδυασμό με την μαγική της ενέργεια που μεταδίδεται στο κοινό, αλλά και τον υπέροχο χώρο του Ηρωδείου, είναι τα στοιχεία που κάνουν την παράστασή της, για μια ακόμα φορά, το συναυλιακό γεγονός του Σεπτέμβρη.

Τη βραδιά αυτή, η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπραμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Και όλες αυτές τις φαινομενικά ετερόκλητες μουσικές, τις απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.

Η Vanessa Mae έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

Είναι η πρώτη που συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την pop μουσική και θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής. Έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της.

Πληροφορίες: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 9 μ.μ., είσοδος 45, 65, 85, 110 και 140€.