Ο Γιώργος Νταλάρας με ρεμπέτικα στο Θέατρο Δάσους

dalaras
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται το “Rembetiko Unplugged” το Γιώργου Νταλάρα.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης sold out συναυλίας του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Ιούλιο, ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, την παράσταση Ρεμπέτικο “Unplugged”, ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο. 

Βαθύς γνώστης της παράδοσης αυτού του τραγουδιού ο ίδιος, έδωσε στο ρεμπέτικο μια καινούργια ώθηση, κάνοντας γνωστά τα διαχρονικά στοιχεία αυτού του τραγουδιού σε κοινό όλων των ηλικιών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τραγούδια του Βαμβακάρη και του Τσιτσάνη, αλλά και μεγάλων Σμυρνιών συνθετών όπως ο Βαγγέλης Παπάζογλου και άλλων συνθετών όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Απόστολος Χατζηχρήστος. 

Ο Γιώργος Νταλάρας με μια εξαιρετική ορχήστρα και δύο πολύ καλές τραγουδίστριες, την Ασπασία Στρατηγού, συνεργάτιδά του τα τελευταία χρόνια και τη σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενη Αθηνά Λαμπίρη, η οποία έχει εντρυφήσει στο ρεμπέτικο,  αλλά και τον Βασίλη Κορακάκη, γιο του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη, θα δώσει μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Γιώργου Νταλάρα.

Πληροφορίες: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη, στις 9.30 μ.μ., είσοδος 15€.