Αναβάλλεται η συναυλία της Γλυκερίας σε τραγούδια του Μίκη

theodwrakis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αναβάλλεται τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, συναυλία της η Γλυκερίας, του Λάκη Χαλκιά, της Μπέττυς Χαρλαύτη και της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Νέα ημερομηνία ορίστηκε η 13η Οκτωβρίου, σε νέο χώρο πια, στο Βοτανικός Live Stage.

Η Γλυκερία και ο Λάκης Χαλκιάς, δύο σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές συναντιούνται  με τη Μπέττυ Χαρλαύτη και την ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" κι ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του Μίκη.

Στη συναυλία θα ακουσθούν τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, λαϊκά, ζεϊμπέκικα, επαναστατικά αλλά και λυρικές μελαγχολικές, εξαίσιες μελωδίες του συνθέτη, που έχουμε αγαπήσει βαθιά και παραμένουν σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ.

Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ιδρύθηκε πριν από 17 χρόνια από μουσικούς- συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Πληροφορίες: Βοτανικός Live Stage, Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση, Κασσάνδρας 19.