Έφτασε η μεγάλη μέρα: η Lady Gaga στο ΟΑΚΑ

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που η γνωστή σταρ θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο ΟΑΚΑ. Είστε έτοιμοι;

Έφτασε αισίως, το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, η μεγαλύτερη φετινή συναυλία,  με την παρθενική εμφάνιση της διάσημης super star, Lady Gaga, στη χώρα μας. Η ίδια μας προετοιμάζει λέγοντας: «Γεια σου Ελλάδα! Είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να έρθω με το ARTPOP ball στην Αθήνα, στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!».

Λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά για τη σκηνή

Η σκηνή που θα υποδεχθεί το φαντασμαγορικό αυτό show, έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται “Fat Lady”. Είναι ένα ιστορικό stage, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο, που στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε για τεράστια show άλλων μεγάλων καλλιτεχνών.

H «Χοντρή Κυρία» λοιπόν, σε συνδυασμό με τα special εφέ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα υπέροχα χορευτικά και φυσικά την παρουσία της ίδιας της Lady Gaga, υπόσχονται στο κοινό μία μοναδική εμπειρία, ένα λαμπερό show, πρωτόγνωρων προδιαγραφών που συνδυάζει την μουσική και το τραγούδι, με τον χορό και τη μόδα.

Το συνολικό της μήκος είναι 50 μέτρα, το ύψος της 21 μέτρα και το εμβαδόν της περίπου 2000 m2. Στο stage θα κρεμαστούν επίσης, δύο γιγαντοοθόνες και επί πλέον 30 τόνοι ηχητικών και φωνητικών μηχανημάτων για ειδικά εφέ. 

Λίγα λόγια για τα τραγούδια που θα απολαύσουμε

Η περιοδεία της μέχρι τώρα στέφεται με τεράστια επιτυχία σε όλους της τους σταθμούς. Στη συναυλία της θα απολαύσουμε live 24 τραγούδια συμπεριλαμβανομένων και των “Applause”, “G.U.I” και “Do what you want”, αλλά και πιο παλιά κι αγαπημένα της, όπως τα "Telephone”, “Just Dance”, “Born this Way” και “Bad Romance”.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Alex Kavvadias με ένα εκρηκτικό set.