Ο Γιώργος Νταλάρας, η Dulce Pontes και η Noa σεργιανίζουν στη Μεσόγειο

ntalaras-noa-dulce-pontes
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τρεις μοναδικές φωνές θα ενωθούν σ’ ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Όταν ο Γιώργος Νταλάρας συναντά την Dulce Pontes και την Noa κάτω από την Ακρόπολη, δεν μπορεί παρά να είναι ένα σπάνιο μουσικό γεγονός. Αυτή η μουσική συνύπαρξη θα παρουσιάσει τραγούδια της Μεσογείου σε μία παράσταση με τίτλο «Μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο».

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο με τρεις από τους σημαντικότερους εκφραστές της. Μια επιλογή από μπαλάντες και τραγούδια από το ρεπερτόριο του, τα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας έως τα ρεμπέτικα, από το φλαμένκο έως τα φάντος και από τις σεφαραδίτικες μπαλάντες έως τα μπλουζ. Ένα εκρηκτικό μουσικό μίγμα, το οποίο ενισχύεται από αντίστοιχους σπουδαίους σολίστες μουσικούς.

Ο Γιώργος Νταλάρας ξανασυναντά στη σκηνή δύο από τις πολύ αγαπημένες του καλλιτέχνιδες, την Dulce Pontes και την Noa, για πρώτη φορά και τις δύο μαζί. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την καθεμία ξεχωριστά σε πολύ πετυχημένες μουσικές στιγμές, δισκογραφικά και σε συναυλίες. Και τώρα οι τρεις τους ενώνουν τις μοναδικές φωνές τους στο Ηρώδειο.

Οι διεθνείς Dulce Pontes και Noa συγκαταλέγονται αδιαφιλονίκητα στους μουσικούς του κόσμου με φανατικό κοινό, γνωστές για τα δικά τους τραγούδια αλλά και για τις ερμηνείες και τις συνεργασίες τους με μεγάλους συνθέτες.

Ο  Γιώργος Νταλάρας από την άλλη, γνωρίζει να ταξιδεύει το ελληνικό τραγούδι σε όλα τα μέρη της γης και είναι ταυτισμένος με το ρεμπέτικο, τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη, αλλά και με το σύγχρονο τραγούδι, το τραγούδι των μεγάλων συνθετών, ποιητών και στιχουργών.

Πληροφορίες: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 9 μ.μ., είσοδος 22, 30, 40, 50 και 65 €.