Στο Μέγαρο κάνουμε «Δυνατά τα Αδύνατα»

nikolakopoulou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Στις 12 Οκτωβρίου, οι Γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια εκδήλωση με μουσική κι ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας.

Το 1ο Forum Γυναίκες στην Ογκολογία, στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει στις 12 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προσκαλεί γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες για μία συναυλία με τίτλο «Δυνατά τα Αδύνατα».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Νένα Μεντή και ενώνουν τις φωνές τους, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίνας Νικολακοπούλου και συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής.

Η γνωστή στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου στηρίζει το όραμα του Fοrum Γυναίκες στην Ογκολογία και δημιουργεί ένα πρωτότυπο concept, μια μουσική γιορτή, μια παρότρυνση για αισιοδοξία και πίστη σε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς και στους γιατρούς τους που δίνουν καθημερινή μάχη δίπλα τους.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν για την οικονομική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο.

Πληροφορίες: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, Μέγαρο Μουσικής, είσοδος 15, 20 και 25 ευρώ, στις 9 μ.μ,