Τη δική του δισκογραφική εγκαινιάζει το six d.o.g.s

six-dogs-label
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τo six d.o.g.s εγκαινιάζει τη δική του δισκογραφική ετικέτα, με δύο ταυτόχρονες κυκλοφορίες.

Ο στόχος του νέου label  προκύπτει ως φυσική απόρροια του γεγονότος ότι τα μέλη της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s ακούνε ακατάπαυστα νέα μουσική και παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσω της σχέσης που διατηρούν με μία πληθώρα καλλιτεχνών.

Και μπορεί η κυκλοφορία καλής μουσικής να μην είναι τόσο αυτονόητο ζητούμενο στην εποχή της διαδικτυακής αφθονίας, η καλή και αυθεντική μουσική όμως, ανεξαρτήτως είδους, θα είναι αδιαπραγμάτευτα ο κοινός παρονομαστής των releases της six d.o.g.s records.

Το ύφος του label θα καθορίζεται από δύο βασικές θεματικές: η σειρά Gilda κατά κανόνα θα κινείται στον χώρο της σύγχρονης χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής και η σειρά Markos θα αφορά συγκροτήματα προσανατολισμένα στην οργανική φόρμα.

H μουσική θα κυκλοφορεί σε βινύλιο αλλά και digital μορφή, η διανομή στο εξωτερικό θα γίνεται από την Rubadub, ενώ το design των κυκλοφοριών έχει αναλάβει το δημιουργικό γραφείο των Bend.

Οι δύο πρώτες κυκλοφορίες θα είναι των The East και Lemos. Οι The East είναι μια ολοκαίνουργια μπάντα σύγχρονου, θορυβώδους, ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού rock & roll και ο Lemos είναι γνωστός στους μυημένους της dance κουλτούρας στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιφανείς μουσικούς παραγωγούς της εγχώριας house και techno σκηνής.