Γνωρίστε την Meghan Trainor

meghan-trainor
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ποιο είναι το χυμώδες κορίτσι με την απίστευτη αυτοπεποίθηση που τραγουδάει μία από τις επιτυχίες της χρονιάς;

- Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Nantucket, της Μασαχουσέτης. Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη, έβρισκε διέξοδο από την καθημερινότητα ακούγοντας ραδιόφωνο. Η οικογένεια της είχε μία μπάντα, στην οποία συμμετείχαν ο πατέρας της, ο θείος της και ο αδερφός της, στην οποία αργότερα εντάχθηκε και η ίδια.

- Στα 19 της και ενώ το ταλέντο της στη μουσική και στη σύνθεση εξελισσόταν, μετακόμισε μαζί με την οικογένεια της στο Nashville,  για να ασχοληθεί με την country μουσική.

- Το “All About That Bass” πήγε στην κορυφή του Billboard Chart και έχει κερδίσει σεβαστό airplay.  Το θέμα του τραγουδιού, που μιλάει για το να δέχεσαι τον εαυτό σου και να αγαπάς το σώμα σου, χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου προστυχιά, μίλησε στη ψυχή πολλών εφήβων που βασανίζονται με την εμφάνιση τους.

- Την εμπνέουν διάφορες μουσικές κουλτούρες, εκτός από την pop και την country, λατρεύει τη Soca, τοπική μουσική των Trinidad&Tobago. 

- Το αγαπημένο της μουσικό όργανο είναι η τρομπέτα, και στα 13 της ηχογράφησε τον εαυτό της να παίζει και ανέβασε τα videos στο youtube.

- Δεν ξέρει να χορεύει, και η πρώτη φορά που έπρεπε να κουνηθεί μπροστά σε κόσμο ήταν για το video του “All About That Bass”.  Όπως έχει πει η ίδια μελετάει χρόνια τις κινήσεις της Beyonce, και τώρα θα μπορεί να τις εφαρμόσει.

- Έχει ήδη αναπτύξει ένα πιστό fan base που τη στηρίζει, με το όνομα Megatrons.

- Το πρώτο της EP, το “Title” κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Ροζίνα Αράπη