Το Thriller γίνεται 3-D

michael-Jackson
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το θρυλικό πλέον videoclip του “Thriller” του Michael Jackson θα γίνει ξανά επίκαιρο, μιας και προγραμματίζεται η 3-D έκδοση του μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ο σκηνοθέτης John Landis, δήλωσε ότι θέλει να φέρει με επιτυχία το εγχείρημα εις πέρας παρά τις όποιες τεχνικές δυσκολίες. Το  10λεπτο “Thriller”, ήταν το πιο ακριβό videoclip όταν κυκλοφόρησε, και συγκαταλέγεται μέχρι σήμερα ανάμεσα στα καλύτερα clips όλων των εποχών.

Τώρα μοιάζει σαν την κατάλληλη εποχή για να πραγματοποιηθεί αυτή η παραγωγή, μιας και οι νομικές διαφορές του Landis με τον Jackson έλαβαν τέλος. Ο σκηνοθέτης, έξι μήνες πριν τον θάνατο του τραγουδιστή το 2009, είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του, ζητώντας 50% επί των κερδών από το video,  που υπολογίζονται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τώρα ο Landis, o οποίος επιλέχτηκε τότε από τον Jackson, όταν ο star είδε την ταινία “American Werewolf in London”, που είχε σκηνοθετήσει, είναι έτοιμος να αναλάβει αυτό το δύσκολο και ενδιαφέρον έργο, και αρνείται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.