Alternative rock με μια κιθάρα κι ένα πιάνο στο Fuzz

cat-power
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

H Cat Power, κατά κόσμον Chan Marshall, μία από τις σημαντικότερες singer-songwriters της indie / alternative rock σκηνής, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική solo συναυλία την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Με συνοδεία ένα πιάνο και μία κιθάρα, η σπουδαία Αμερικανίδα τραγουδοποιός θα παρουσιάσει υλικό από ολόκληρη την καριέρα της, με επιλογές από τα albums της αλλά και με υπέροχες διασκευές.

Η επίσκεψή της στην Αθήνα γίνεται στο πλαίσιο της πρώτης solo περιοδείας που πραγματοποιεί μετά από καιρό με λίγες επιλεγμένες ημερομηνίες σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

H Charlyn Marie Marshall, γνωστότερη ως Chan Marshall και φυσικά, με το καλλιτεχνικό της όνομα, Cat Power, γεννήθηκε στην Atlanta της Georgia. Singer-songwriter, προικισμένη μουσικός, περιστασιακή ηθοποιός και μοντέλο, εύθραστη προσωπικότητα, η Cat Power έχει αγαπηθεί αλλά και αμφισβητηθεί πολύ κατά τη διάρκεια αυτών των δύο δεκαετιών που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το σίγουρο είναι πως δύσκολα αφήνει κάποιον αδιάφορο, όχι τόσο γιατί συχνά ο Τύπος θα αναφερθεί στις καταχρήσεις, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ή την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, αλλά διότι η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια την έχει αναδείξει ως μία από τις αδιαμφισβήτητες star του indie / alternative στερεώματος.

Πληροφορίες: Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 210 3450817.