Ποιοι είναι οι πιο… μισητοί μουσικοί;

limp-bizkit
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Οι παρακάτω καλλιτέχνες παρότι γνωρίζουν αρκετή επιτυχία στα χρόνια ύπαρξής τους, είναι κυρίως γνωστοί για τους ορκισμένους εχθρούς τους.

Limp Bizkit

Από τα πιο μισητά συγκροτήματα στην ιστορία, κυρίως γιατί ο frontman Fred Durst, ενσαρκώνει τον ορισμό του douchebag σε όλο του το μεγαλείο, από τις δηλώσεις του, το ντύσιμο και τα χείριστα τραγούδια του.

Nickelback

Ένα αστείο που ποτέ δεν παλιώνει, είναι οι συνεχείς κακίες που γράφονται για τα μελοδραματικά, κλαψιάρικα τραγούδια των Nickelback. Στο παιχνίδι εκτός από κοινούς θνητούς συμμετέχουν κατά καιρούς και διάσημοι, όπως ο Dave Grohl των Foo Fighters, που έχει μοιραστεί ουκ ολίγα tweets και δηλώσεις για το πόσο άθλια θεωρεί τη μουσική των συναδέλφων του.

Insane Clown Posse

Δεν είναι και λίγο να έχεις κερδίσει τον τίτλο της χειρότερης μπάντας στον πλανήτη, αλλά αυτοί οι τύποι τα κατάφεραν, λόγω της κακής τους μουσικής, αλλά και της γελοίας τους εμφάνισης. Επίσης δεν είναι και λίγο να έχεις και τους χειρότερους fans του πλανήτη, τους επονομαζόμενους Juggaloos, ένα είδος white trash κοινότητας, που ασπάζονται τις ίδιες στυλιστικές ανησυχίες.

Creed

Μία μπάντα που ευτυχώς χάθηκε στη λήθη, αλλά πρόλαβε να κάνει αρκετή επιτυχία την περασμένη δεκαετία, χάρης στο hit “With Arms Wide Open”. Η πιο καλή περιγραφή για αυτούς είναι ότι είναι “Οι Nickelback πριν τους Nickelback”.

John Mayer

Όση επιτυχία έχει  με τις διάσημες γυναίκες (Jennifer Aniston, Katy Perry), άλλο τόσο μίσος συγκεντρώνει για τα αδιάφορα τραγούδια του, την τάση να εμφανίζεται χωρίς μπλούζα στις συναυλίες του, και την εκνευριστική του παρουσία.

Ροζίνα Αράπη