Ο Κωστής Μαραβέγιας… με ελεύθερη είσοδο

maraveyas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με τον Gautier, θα βρίσκονται live στο 3ο What’s Up Nights, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα και μπορείτε να τους απολαύσετε με ελεύθερη είσοδο.

Το What’s Up της Cosmote διοργανώνει μια ακόμα βραδιά που δίνει τη δυνατότητα στο νεανικό κοινό να παρακολουθήσει δωρεάν μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες. Στο τρίτο κατά σειρά πάρτι, καλεσμένος είναι ο Κωστής Μαραβέγιας που θα στήσει ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει.

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και όλα όσα είπε στις δυο ξεχωριστές sold out βραδιές φέτος το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Gautier, ο καλλιτέχνης που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της Cosmote με το τραγούδι “Home”. Ο Gautier έχει εμφανιστεί ως support του Gonzalez και της Lana Del Rey, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Babylon", σε ύφος rock/folk και μπαλάντες που μεταλλάσσονται σε εκρηκτικά anthems.

Πληροφορίες: Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209, Ταύρος, είσοδος ελεύθερη.