O Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα

robbie-williams
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Let Mister Robbie Williams entertain you… για μία βραδιά και για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία, το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου στο Τerra Vibe.

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής και από τους πιο ταλαντούχους σύγχρονους τραγουδιστές, θα προσγειωθεί στη σκηνή του TerraVibe Park, στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας και υπόσχεται να δώσει ένα αξέχαστο show.

Η εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Rockwave Festival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια.

Ο Robbie Williams, στα σαράντα του μόλις χρόνια, γιόρτασε κιόλας 23 χρόνια μουσικής και δισκογραφικής παρουσίας. Έκανε την αρχή, σα μέλος των Take That με τα φώτα να πέφτουν πάνω στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, ενώ δεν άργησε να ακολουθήσει μια υπερεπιτυχημένη solo καριέρα, κυκλοφορώντας το 1997 τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Life thru a Lens.

Tα χρόνια που ακολούθησαν, ο Robbie Williams έγινε συλλέκτης βραβείων και κάτοχος πολλών ρεκόρ, ως ο πιο επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου τον περιμένουμε… Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του αρχίζει αύριο.

Εισιτήρια: γενικής εισόδου 48€, μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54€, στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60€, ενώ τα εισιτήρια Pitch A κοστίζουν 80€ και τα VIP 98€.

Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366, Αθήνα / Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη, Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα από τα www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.