Ανακοινώθηκε το line-up του Primavera Festival

primavera
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ένα από τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ που το ελληνικό κοινό λατρεύει, θα έχει και φέτος πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα για τους μουσικόφιλους.

Το Primavera Sound Festival, που διοργανώνεται τον Μάιο στη Βαρκελώνη, είναι μια μουσική γιορτή-φετίχ για τους λάτρεις της εναλλακτικής μουσικής.

Το ελληνικό κοινό αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο event, και κάθε χρόνο  ένα μεγάλο ποσοστό το επισκέπτονται, για να δουν μεγάλα και ιστορικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά και να ανακαλύψουν πρωτοεμφανιζόμενους που αναμένεται να προκαλέσουν θόρυβο γύρω από το όνομα τους.

Φέτος λοιπόν, στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από τις 25 εως τις 31 Μαΐου, αναμένουμε μουσικούς θρύλους,  τα πιο “καυτά” ονόματα της μουσικής, αλλά και μπάντες που βρίσκονται στο ξεκίνημα τους. Headliners θα είναι η Patti Smith, ερμηνεύοντας όλο το “Horses”, καθώς και ένα ακουστικό σετ, οι Strokes, οι Run The Jewels, οι Black Keys και πολλοί άλλοι. Ηχηρές επίσης οι παρουσίες του Thurston Moore, της Pharmakon, των New Pornographers, και του Caribou.  Επίσης ονόματα  όπως οι Ariel Pink, Ex Hex, Perfume Genius και My Brightest Diamond θα προσφέρουν στους τυχερούς μοναδικές συναυλιακές εμπειρίες.