Paul McCartney, Rihanna και Kanye West μαζί…

mcartney-rihanna-west
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Kanye West και του Paul McCartney, με το “Only One”, το δίδυμο συνεργάζεται με τη Rihanna για το κομμάτι “FourFiveSeconds”, που προς το παρόν είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

Το κομμάτι είναι down tempo και ακουστικό, ξεδιπλώνοντας τις φωνητικές ικανότητες της Rihanna, που δείχνει να αλλάζει για λίγο προφίλ, υιοθετώντας μια πιο ώριμη παρουσία.

Δύο μέρες μετά το “Only One”, ο rapper Ty Dolla $ign, έχτισε την ανυπομονησία για το νέο αυτό κομμάτι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το “FourFiveSeconds”, θα βρίσκεται στα επερχόμενα albums τόσο της Rihanna, όσο και του Kanye West.

Ο West έδωσε για πρώτη φορά το κομμάτι στη δημοσιότητα στο IHeart Radio Summit, ένα συνέδριο με παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας στο Los Angeles, όπου έπαιξε το κομμάτι κατευθείαν από τον υπολογιστή του. 

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη πάντως αν ο McCartney συνεργαστεί και σε άλλα τραγούδια στο επερχόμενο album του West, ή αναλάβει ρόλο παραγωγού, μιας και ο εκπρόσωπος του rapper δήλωσε ότι το “Only One” είναι η πρώτη ηχογράφηση από τη συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών τόσο σημαντικών καλλιτεχνών.