Τα albums που θέλουμε να ακούσουμε το 2015

miley-cyrus
ΤΡΙΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Υπάρχουν φημολογίες, μικρά teasers, ακόμα και διαρροές κομματιών. Αυτοί είναι λοιπόν οι καλλιτέχνες που ελπίζουμε να επιβεβαιώσουν όσα ακούγονται και να μας δώσουν καινούργιο υλικό μέσα στη χρονιά.

Miley Cyrus

Είναι καιρός πλέον να μιλήσει η μουσική  και όχι οι ημίγυμνες φωτογραφίσεις, το φλερτ με το πορνό,  και η πρόκληση για την πρόκληση. Το “Bangerz” ήταν ένα μάλλον μέτριο album,  και ελπίζουμε η νεαρή τραγουδίστρια να καταφέρει να μας εκπλήξει ξανά, αυτή τη φορά για τα τραγούδια της και όχι για την απουσία των ρούχων της.

Adele

Ναι, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το “21”, και το Όσκαρ τραγουδιού για το “Skyfall”,  για να ασχοληθεί με την οικογένεια της. Τώρα όμως, στα 26 της,  είναι σίγουρα καιρός  για τη Βρετανίδα ντίβα, να επανέλθει και να μας μαγέψει ξανά.

Kanye West

Μετά το “Yeezus” η συνέχεια για τον εκκεντρικό ράπερ θα είναι συναρπαστική, όπως μπορούμε να κρίνουμε και από την πρόσφατη συνεργασία του με τον Paul McCartney. Άλλωστε μπορεί ο Kanye με τις δηλώσεις του να αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν υπερφίαλο νάρκισσο, αλλά όταν το θέμα είναι η μουσική, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του.

Britney Spears

Ναι η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της pop, είχε μια μάλλον θλιβερή εξέλιξη, και τίποτα δε θυμίζει πλέον το όλο ζωή κορίτσι. Η Britney όμως συνεχίζει να το παλεύει και σύμφωνα με τις φήμες στο ένατο album της, θα την ακούσουμε να συνεργάζεται με τις Nicki Minaj, Iggy Azalea και ίσως την Katy Perry.

Frank Ocean

Το πρώτο του album “Channel Orange” το 2012, είχε αναγνωριστεί ως ένα από τα albums της χρονιάς. Περιμένουμε εναγωνίως το νέο βήμα του Αμερικανού μουσικού, που όπως λέγεται θα έχει επιρροές από τον Stevie Wonder και τους Beach Boys.