Η Μόνικα σήμερα και αύριο στο Fuzz

monika
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η Μόνικα ανεβαίνει για δύο βραδιές στο Fuzz, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, με το τελευταίο της album «Secret in the Dark».

Μετά από τη sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, η Μόνικα επιστρέφει live για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό δύο μοναδικές βραδιές, παρουσιάζοντας τα μυστικά του νέου της δίσκου.

Η Μόνικα ετοιμάζεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που αποτύπωσε με σύγχρονη pop αισθητική στο album της «Secret In The Dark», με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse «Back To Black»), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings και την Menahan Street Band με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στην συναυλία της στην Νέα Υόρκη.

Ακόμα όμως, μετά από αρκετό καιρό, θα ακουστούν ξανά οι πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της από ολόκληρη τη δισκογραφία της, συνοδεία της πολυμελούς ελληνικής μπάντας της.

Πληροφορίες: Fuzz, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, 27 και 28 Φεβρουαρίου, είσοδος 12 ευρώ.