Τα Brit Awards, η πτώση της Madonna και οι νικητές

madonna-fall
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Επεισοδιακά τα χθεσινοβραδινά Brit Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Ο2 Arena του Λονδίνου. Μπορεί οι Ed Sheeran και Sam Smith να απέδειξαν την αξία τους και να πήραν σπίτι τους από 2 βραβεία, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η «Βασίλισσα της Ποπ»!

Μπορεί κανονικά  να έπρεπε η μουσική να κλέψει την παράσταση στη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων Brit Awards, αλλά τα σχόλια μονοπώλησαν άλλα highlights της βραδιάς.

H Madonna, μπλέκοντας στην μπέρτα του ταυρομάχου που φορούσε, έχασε την ισορροπία της κι έφαγε μια τούμπα ολκής, "παραβλέποντας" 3-4 σκαλοπάτια. Η επιστροφή της λοιπόν, μετά από 2 δεκαετίας στη σκηνή των Brit Awards ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακή. Η ψυχραιμία της όμως, ήταν αξιοθαύμαστη, μιας και αμέσως μετά την πτώση, έχασε για λίγα δευτερόλεπτα τα λόγια της, ίσα μέχρι να ξανασηκωθεί, να ισιώσει την μπέρτα και να συνεχίσει από εκεί όπου έμεινε τη χορογραφία της, τραγουδώντας τους στίχους «I'm not giving up I'm gonna carry on», από το κομμάτι της «Living for Love».

O Kanye West «έβαλε φωτιά στη σκηνή» σχεδόν κυριολεκτικά, με τα φλογοβόλα που τον συνόδευσαν και ανάγκασαν τις πρώτες σειρές του θεάτρου να σηκωθούν από τις θέσεις τους. Αν και τα σχόλια στα Social Media που ακολούθησαν δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητικά για τον Kanye, η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα ξανά.

Η Taylor Swift έμεινε μάλιστα, με το στόμα ανοιχτό στην performance του Kanye, αλλά στη συνέχεια απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη Διεθνή solo καλλιτέχνιδα.

Οι Royal Blood απέσπασαν ένα πολυπόθητο βραβείο, φέρνοντας, μετά τους περσινούς νικητές Arctic Monkeys, το rock 'n' roll ξανά στα Brit Awards. Και για όσους δε γνωρίζουν το όνομά αυτό, καλά θα κάνουν να το μάθουν γιατί από όσο φαίνεται, θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Αναλυτικά οι νικητές

Καλύτερο Video: One Direction, "You and I"
Πιο θεαματική εμφάνιση: Sam Smith
Καλύτερο άλμπουμ: Ed Sheeran, X
Καλύτερη Βρετανίδα solo καλλιτέχνιδα: Paloma Faith
Καλύτερος Βρετανός solo καλλιτέχνης: Ed Sheeran
Καλύτερο group: Royal Blood
Καλύτερος διεθνής καλλιτέχνης: Pharrell Williams
Καλύτερη διεθνής καλλιτέχνιδα: Taylor Swift
Καλύτερο διεθνές group: Foo Fighters
Critics' Choice Awards: James Bay
Καλύτερος Βρετανός Παραγωγός: Paul Epworth
Καλύτερο Βρετανικό Single: Mark Ronson ft Bruno Mars, "Uptown Funk"
British Global Success Award: Sam Smith.