Η μπάντα της Scarlett Johansson αντιμέτωπη με νομικές κυρώσεις

Johansson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ακόμα δεν πρόλαβε να μας συστήσει το νέο της γκρουπ και η Scarlett Johansson αντιμετωπίζει νομικά ζητήματα για το όνομα που διάλεξε να δώσει στη μπάντα της.

Με επιρροές από τις μπάντες Grimes και Go-Go, η μπάντα της Scarlett Johansson με το όνομα «Singles», ήρθε για να φέρει τις girl bands στο προσκήνιο και πάλι. Αλλά θα το κάνει τελικά, μιας και μόλις μια βδομάδα μετά την ανακοίνωσή του, αντιμετωπίζει ήδη νομικά ζητήματα;

Ο λόγος; Το όνομα που η Scarlett Johansson μαζί με τις Este Haim, Holly Miranda, Kendra Morris και Julia Haltigan, διάλεξαν για το γκρουπ τους. Ο Vincent Frederick, frontman ενός γκρουπ από το Λος Άντζελες που έχει επίσης, το ίδιο όνομα, έκανε μήνυση στο γκρουπ της Johansson, για προσβολή του εμπορικού του ονόματος.

Ο ίδιο ο Frederick ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα ένα ωραίο πρωί για να ανακαλύψω από τις ειδήσεις ότι το όνομα της μπάντας μου οικειοποιήθηκε έτσι απλά μια άλλη μπάντα. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος μουσικός θα έκανε κάτι τέτοιο σε συνάδελφό του. Οι Singles υπάρχουν εδώ και 16 χρόνια κι έχουμε δουλέψει αρκετά για να τους συστήσουμε στον κόσμο». Επισημαίνει μάλιστα, ότι οι Singles έχουν παρουσία σε όλα τα Social Media, καθώς και σε δισκοπωλεία και στο iTunes.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η Johansson θα σκεφτεί ένα άλλο όνομα για τη μπάντα της που έχει σαν στόχο να γράψει χορευτική pop μουσική που θα ερμηνεύουν μόνο κορίτσια, με μια δόση πλάκας και χαβαλέ.