«200 κιθάρες» για τη Μέριμνα

merimna
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Οι «200 Κιθάρες» των Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρως Ραζή, με τους «String Demons» και τους «Κιθαριστές», θα καταλάβουν τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια της Μέριμνας.

Το σωματείο Μέριμνα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων του, διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 7 Μαρτίου μια ιδιαίτερη μουσική  εκδήλωση.

200 παιδιά, 200 κιθάρες με τις ευαίσθητες χορδές τους, φιλοδοξούν να επαναλάβουν την επιτυχία της μουσικής εμπειρίας που χάρισαν στο κοινό του Μεγάρου το 2012. Η πρόκληση του εγχειρήματος αυτού είναι η δυσκολία του κουρδίσματος της ορχήστρας, αλλά και η συνύπαρξη δασκάλων και μαθητών μαζί στην ίδια ορχήστρα , όπως σημειώνει ο Βαγγέλης Μπουντούνης.

Η Μέριμνα είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ενεργούς προσφοράς στην ελληνική κοινωνία με κύριο έργο τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την απώλεια αγαπημένων προσώπων, αλλά και την παροχή φροντίδας σε σοβαρά άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Μέριμνας.