Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

maria-elena-kiriakou
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι της με τίτλο «Οne Last Breath», θα εκπροσωπήσουν φέτος τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στη Βιέννη.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στη μουσική σκηνή Έναστρον με παρουσιάστριες τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η κριτική επιτροπή, επταμελής φέτος, επέλεξε το τραγούδι της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.

Εκτός από το τραγούδι της Κυριάκου, διαγωνίσθηκαν χτες ακόμα τέσσερα τραγούδια: Crash & Burn- C: REAL, Jazz & Syrtaki – Θωμαή Απέργη & Legend, Ela – Barrice και Sunshine - Shaya Hansen.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή τα 10 χρόνια από τη νίκη της στη Eurovision με το «My Number One», το 2005, αλλά και στα 60 χρόνια του μουσικού αυτού θεσμού που επιχειρεί να φέρει κοντά τους λαούς της Ευρώπης.

O πρώτος ημιτελικός στον οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, με στόχο μια θέση στον τελικό της 23ης του μηνός.