Συλλεκτικές κυκλοφορίες για την Ημέρα των Δισκοπωλείων

vinyl
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Συλλεκτικοί δίσκοι των Johnny Cash, Paul McCartney και Foo Fighters αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος, την Ημέρα των Δισκοπωλείων (Record Store Day).

Το ετήσιο event έχει ανακοινώσει τη λίστα με τις συλλεκτικές κυκλοφορίες που θα τεθούν προς πώληση στις 18 Απριλίου, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται και καλλιτέχνες όπως οι Brian Wilson, U2, Foo Fighters, Vampire Weekend, Bruce Springsteen, Courtney Barnett, Father John Misty, J Dilla, Metallica και Paul McCartney.

Αξιοπρόσεκτη είναι η κυκλοφορία του άλμπουμ Koncert v Praze (In Prague—Live) του Johnny Cash από το live του στην Τσεχία το 1983, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο δίσκο.

Ο Dave Grohl είναι ο φετινός εκπρόσωπος της ειδικής αυτής ημέρας και η μπάντα του, οι Foo Fighters, ετοιμάζουν μια ειδική συλλεκτική κυκλοφορία. Αλλά και ο Paul McCartney ετοιμάζει σπέσιαλ κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας του 1967 The Family Way.

Oι White Stripes θα επανακυκλοφορήσουν το Get Behind Me Satan, ενώ ο Jack White θα μας επανασυστήσει τον πρώτο δίσκο του Elvis Presley που πρωτοηχογραφήθηκε σε βινύλιο το 1953, αφού όμως πρώτα πλήρωσε 300000 δολάρια για να το αποκτήσει σε δημοπρασία.