Σήμερα ο «ακουστικός» Φίλιππος Πλιάτσικας στο Παλλάς

filippos-pliatsikas-fotografia
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την ακουστική του μουσική παράσταση «Acoustic» θα καταλάβει σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου το θέατρο Παλλάς, για μία μόνο βραδιά, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια κι έναν καλεσμένο-έκπληξη.

Το τίτλο «Acoustic» έχει η κεντρική, μεγάλη συναυλία της χειμερινής περιοδείας του Φίλιππου Πλιάτσικα και η οποία περιλαμβάνει γνωστά δικά του κομμάτια αλλά και κάποια άλλα «κρυμμένα» τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ, που παίχτηκαν ελάχιστα στις  live εμφανίσεις τους.

Η παράσταση διατηρεί τις κλασικές ενορχηστρώσεις της συναυλίας που έδωσε ο Πλιάτσικας στο Ηρώδειο μαζί με την Φιλαρμονική ορχήστρα της Πράγας και στις εμφανίσεις του στο Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες και το Ντίσελντορφ.

Μαζί του θα έχει και το δυναμικό ακουστικό σύνολο των Border Breakers Band που φιλοδοξεί να δώσει περισσότερη «ανάσα» στα αγαπημένα τραγούδια.

To «Acoustic» είναι το αποτέλεσμα της βαθύτερης ανάγκης του Πλιάτσικα να προσεγγίσει με έναν πιο εσωτερικό τρόπο τα τραγούδια που μας αγγίζουν 20 χρόνια τώρα.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μηλιώκα, ενός από τους «παιδικούς του ήρωες» του Πλιάτσικα, ο οποίος έχει σημαδέψει κι αυτός με τη σειρά του τις τελευταίες δεκαετίες της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.

Ετοιμαστείτε για πολύ τραγούδι και ιδιαίτερη συγκίνηση.

Πληροφορίες: Θέατρο Παλλάς, είσοδος 10, 12, 16, 26, 32 και 40 ευρώ.