H Emma Shapplin συνομιλεί με κοινό και δημοσιογράφους

emma
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ο Ιανός θα φιλοξενήσει την Emma Shapplin, την Παρασκευή 24 Απριλίου, στις 4 μ.μ., όπου θα συνομιλήσει με κοινό και δημοσιογράφους.

Μία μέρα πριν την συναυλία της στην Ιερά Οδό, η αγαπημένη σοπράνο, που έχει συνδέσει το όνομά της με την Ελλάδα και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, έρχεται στον Ιανό, για να μιλήσει με τους δημοσιογράφους και να υπογράψει τα albums της.

Μόνο για αυτή τη μέρα, το CD της Emma Shapplin «Dust of a Dandy» θα πωλείται σε ειδική τιμή, ενώ όσοι το αγοράσουν θα μπαίνουν αυτόματα και στην κλήρωση για μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της.

Τολμώντας να σπάσει τα όρια της κλασικής μουσικής, η Emma Shapplin συνδύασε με πρωτοτυπία την όπερα με την ποπ μουσική και ήδη από τον πρώτο δίσκο της “Carmine Meo” γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη σε κομμάτια όπως το «Spente Le Stelle».

Ο μοναδικός τρόπος ερμηνείας της, τα εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει και οι διαρκώς sold out εμφανίσεις της ανά τον πλανήτη, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της εποχής μας.

Εμείς θα την απολαύσουμε σήμερα σε μια πιο προσωπική συνομιλία και αύριο επί σκηνής…

Πληροφορίες: Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα, 210 3217810.